Vaivaako tupakkatauot pelaamista? Nikotiinipussesa voi ostaa myös nyt myös lainarahalla

img
May
27

Monella pelaajalla on häiritsevä addiktio, tupakointi. Mikään ei ole inhottavampaa kuin jatkuvat tauot pelaamisessa, jotka keskeyttävät keskittymisen Pahimmillaan tupakoijat joutuvat pysäyttämään peli hetken jopa kaksi kertaa tunnissa.

Nyt markkinoille on kuitenkin tullu uusi ja kiinnostava tuote, nikotiinipussit, joita myy pussit.com verkkokauppa, niitä saa tilata täysin laillisesti Suomeen 4mg vahvuuksiin saakka. Ja ostaaksesi nikotiinipusseja sinun ei tarvitse hakea lainaa netistä. Vaan voit ostaa ne luotolla Klarnan avulla.Seuraavassa tutkimme hieman mistä mistä tässä oikein on kyse.

Nikotiinipussit ovat uusi parempi keino lopettaa tupakointi

Suomessa on jo jonkin aikaa ollu myynnissä Zonnic -nikotiinipusseja, mutta nämä ovat etenkin vanhoille nuuskaajille käyttäjille todella ohuita ja  monesti niistä valuu myös jauhoa suuhun, ja siksi todella epämukavia käyttää.

Sen sijaan vanhojen ja tunnettujen nuuskatehtaiden tekemät nikotiinipussit ovat täysin erilaisen tuntuisia huulessa tuote onkin sama, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto etenkin vanhoille nuuskaajille, moni tunnettu pelaaja on päässyt irti tupakoinnista niitä käyttämällä, saimme kiinni Suomen suurimman ja tunnetuimman nikotiinipussikaupan

Pussit.comin myyntipäällikön Mikon haastateltavaksemme ja pääsimme kysymään muutaman  oivan kysymyksen aiheeseen liittyen. Seuraavassa Pussit.comin Mikon haastattelu.

Pussit.comin Mikon haastattelu

 • Kysymys: Morjens Mikko!  Tosi hienoa että saimme haastatella sinua, mites kesä on alkanut? 
 • Vastaus: Kiitoksia vaan että pääsin haastateltavaksi. Kesä on alkanut todella hyvin, mutta kiireisissä merkeissä, nikotiinipussit menevät kuin kuumille kiville tällä hetkellä. Moni haluaa selkeästi päästä tupakoinnista eroon.
 • Kysymys: Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on siis täysin laillista?
 • Vastaus: Kyllä, toisin kuin perinteinen tupakkaa sisältävä nuuska, ne ovat täysin laillisia, kun nikotiinipitoisuus pysyy alle 4mg/ per pussi. Pussit.com kaupassamme emme vahvempia tuotteita myy, joten Suomalaisen asiakkaan on helppo valita sieltä itselleen paras vaihtoehto laajan valikoimamme joukosta.
 • Kysymys: Kenen valmistamia  myymänne nikotiinipussit ovat? 
 • Vastaus: Me myymme  kaupassamme samojen valmistajien nikotiinipusseja, jotka ovat tunnettuja laadukkaiden premium nuuskien valmistuksesta kuten British American Tobacco ja Swedish Match Suosittelemme välttämättän tuntemattomien tehtaidainen merkkejä, ne eivät aina sisällä sitä mitä luvataan.
 • Kysymys: Mistä nikotiinipussja on helpoin tilata? 
 • Vastaus: Kaikista helpoin ja nopein keino tilata pusseja Suomeen on suoraan sivuiltamme pussit.com. Saat pussit suoraan kotiovellesi tavallisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Sivustolla myös Klarna osamaksu mahdollisuus, ei kannata hakea lainaa netistä pusseja tilataksesi. Voit maksaa myös verkkopankin kautta, yleisimmillä pankki ja luottokorteilla tai vaikka mobile payllä
 • Kysymys: Mikä nikotiinipussien ja nuuskan suurin ero?
 • Vastaus: Nuuskan tilaaminen netistä Suomeen on laitonta koska ne sisältävät tupakkaa. Lisäksi nuuskassa on yli 2500 eri yhdistettä, joista suuri osa on haitallisia ja monet syöpää aiheuttavia. Pussit eivät sisällä tupakkaa joten ne ovat huomattavasti vähemmän haitallisia
 • Kysymys: Onko nikotiinipussien tilaamisen suhteen muita rajoituksia?
 • Vastaus: Kyllä on, suurin kerralla tilattava määrä on kolmen kuukauden itsehoito tarvetta vastaava eli 108 purkkia yhdellä kerralla. 
 • Kysymys: Kenen ei kannata käyttää nikotiinipusseja?
 • Vastaus: Nikotiinipusseja saa tilata vain täysi-ikäiset Suomessa oleskelevat tai asuvat henkilöt. Nikotiini ei myöskään sovi raskaana oleville ihmisille joilla on jokin muu lääketieteellinen vaiva joka estää nikotiinin käytön.
 • Kysymys: Muita terveisiä lukijoille?
 • Vastaus: Nykyinen tilanne on varmasti ollut stressaava ja hankala etenkin nuuskan käyttäjille, Ruotsiin ei pääse matkustamaan, lisäksi epidemia on tuonot muita stressitekijöitä, joiden takia varmasti myös tupakointi on lisääntynyt. Sanon vain että kannattaa kokeilla vähemmän haitallista vaihtoehtoa, nikotiinipusseja ja katsoa kuinka hyvin ne sopivat itselle. Hyvää ja savutonta kesää kaikille! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *