The Elder Scrolls Online: Blackwood paljastaa pelinäkymän uudella trailerilla

img
Jun
21

Elder Scrolls Online julkaisi uuden Blackwood-lisäosan yhdessä pelitrailerin kanssa. Pelitrailerilla pelaajat näkevät, mitä he voivat odottaa peliltä. 

The Elder Scrolls Onlinessa on ollut käynnissä vuoden kestävä seikkailu, joka tunnetaan nimellä The Gates of Oblivion. Seikkailun kerrotaan jatkuvan The Elder Scrolls Onlinen uuden DLC:n nimeltään Blackwood julkaisun myötä.

Heille, jotka eivät vielä tiedä mikä The Gates of Oblivion on, kyse on MMO:n uudesta tarinalähtöisestä pelitavasta, jossa pelaajat voivat tasitella Oblivionin tuhon prinssiä Mehrunes Dagonia vastaan.

Tarina alkoi maaliskuussa Flames of Ambition DLC:n julkaisun myötä. DLC sisälsi sarjan uusia luolastoja, joiden kautta esiteltiin Mehrunes Dagon ja hänen luomansa uhka Tamrielia kohtaan. Blackwoodin tarkoitus on viedä MMO aivan uudelle alueelle ja aloittaa seikkailun tarina kunnolla.

Nyt kun Blackwood on saataville Elder Scrolls Online -pelaajille, peli on julkaissut myös trailerin, jossa näkyy pätkiä tarinan taisteluista, alueista ja pelistä itsestään. Näin pelaajat saavat tietää, mitä he voivat odottaa The Gates of Oblivion -tarinan uusimmalta luvulta. Traileri luo dramaattisen tunnelman Mahrunes Dagonin nousulle ja näyttää minkä suuntaista tarinaa pelaajat voivat odottaa luvulta. Trailerissa on myös muutama taistelu kohtuullisen kokoisia ryhmiä vastaan.

Sitä onko kyse pelaajaryhmästä vai Elder Scrolls Onlinen uusista pelaajan kumppaneista, on vaikeaa sanoa.

Lisäksi trailerissa näkyy muutamia Elder Scrolls Onlinen uskomattoman kauniista uusista sijainneista. Blackwoodin alue on lähes kokonaan tiheän suon peitossa, mutta silti täynnä elämää ja sieniä. Blackwood-trailerilla näkyy kuitenkin lisäksi Oblivionin tulessa hehkuvia maisemia, joihin pelaajat pääsevät seikkailemaan.

Laavajoet, palava horisontti ja savun peittämä taivas luovat kontrasti Blackwoodin sumuisen elämää pursuilevan suon kanssa. Pelaajien täytyy kuitenkin hypätä Blackwoodin maailmaan ja pelata läpi 30 tuntinen kampanja nähdäkseen mitä kaikkea lisäosalla on todella tarjottavana.

Blackwood näyttäisi olevan suuri lisäosa Elder Scrolls Online -pelaajille ja sen tärkeä rooli osana The Gates of Oblivion -tarinaa pitää huolen, että useimmat pelaajat eivät halua missata sitä. Lisäosassa on myös monia muita lisäominaisuuksia, kuten uusia haarniskoita, uusi systeemi kumppaneille, uusia Oblivion-portaalitapahtumia ja paljon muuta uutta sisältöä, jonka parissa pelaajat voivat viettää aikaa. Bethesdan mukaan Elder Scrolls Online on yksi suosituimmista MMO-pelialustoista. Toivottavasti pelin laaja pelaajakunta nauttii täysin rinnoin Blackwood-lisäosasta.

Elder Scrolls Online ja Blackwood ovat pelattavissa laitteilla PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ja Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *