Suojaa yrityksesi tiedot helppokäyttöisellä ja keskitetysti hallitulla salauksella

img
Sep
10

Kotimainen Envault auttaa organisaatiotasi turvaamaan luottamukselliset tiedot ulkopuolisilta – ilman loppukäyttäjän toimenpiteitä tai salasanoja

Envaultin tuoterepertuaari sisältää salausratkaisuja niin tietokoneiden sisäisille kiintolevyille kuin ulkoisille massamuisteille ja pilvipalveluille. Tuotteiden taustalla oleva holvausteknologia mahdollistaa organisaatiosi tietojen etähallinnan sekä käytön seurannan tiedostotasolla.

Voit hankkia ratkaisut valintasi mukaan joko SaaS-palveluna yhteistyökumppaneiltamme tai tuotteena suoraan Envaultilta.

Tuotteemme

Tietovuotoriskien kartoitus

Haluatko näkyvyyden siihen, kuinka paljon ja minkä tyyppistä tietoa yrityksesi työasemilta kopioidaan esimerkiksi ulkoisille massamuisteille (USB-muistitikut, ulkoiset kiintolevyt ym. laitteet)? Envaultin automaattinen tietovuotojen analysointipalvelu antaa sinulle mahdollisuuden arvioida tietovuotojen riskiä yrityksessäsi.

Analyysi toteutetaan yhden kuukauden mittaisella seurantajaksolla, josta muodostuu automaattinen web- ja pdf-raportti. Seuranta tai raportin tekeminen ei vaadi sisäisiä resursseja vaan Envaultin ohjelmisto tekee kaiken puolestasi. Kerätyt tiedot eivät poistu yrityksestäsi vaan pysyvät omassa hallussanne.

Analyysin tulosten avulla yrityksesi voi arvioida henkilöstön kouluksen tarvetta sekä mahdollisia jatkotoimenpiteitä tietovuotojen ehkäisemiseksi.

Raportoinnissa ei näytetä mitään yksilöiviä tietoja kuten työntekijöiden nimiä, tiedostonimiä, ip-osoitteita tai muita tunnistetietoja.

Sähköpostiliitteiden salaus

Salatun sähköpostiliitteen lähetys ja vastaanotto täysin läpinäkyvästi – ilman ainuttakaan ekstra-klikkausta käyttäjälle.

Sähköpostin salaus on tähän asti ollut vaikeaa ottaa käyttöön ja käyttää monimutkaisten tuotteiden ja hankalan avaintenvaihdon takia. Tämän vuoksi Envault on luonut ratkaisun, joka tekee kaiken helpoksi ja tuo salatun sähköpostin kaikkien organisaatioiden ulottuville.

Envault™ Email Attachment Protection -tuote tekee sähköpostin salauksen helpoksi ottaa käyttöön, käyttää ja hallita organisaatiosi koosta riippumatta.

Envaultin sinulle tuomat lisäarvot – helpon käytön ja nopean käyttöönoton lisäksi:

  1. Liitetiedostosi on salattu siten, että välityspalvelimille jäävä kopio on aina salattu ja epätäydellinen, eikä se siten aukea ulkopuolisille.
  2. Viestin varsinainen tekstikenttä jää selkokieliseksi, joten voit käyttää sitä saatteena: “Hei Maija, ohessa pyytämäsi tiedosto.”. Vastaavasti vastaanottaja voi suoraan vastata viestiin tekstillä, “Kiitos”.
  3. Envault kertoo sinulle, kun vastaanottaja on avannut liitetiedoston, joten näet heti, milloin sopimuksesi, tarjouksesi tai muu luottamuksellinen dokumentti on mennyt perille onnistuneesti.
  4. Voit rajoittaa kuinka monta kertaa ja kuinka kauan liitetiedostosi on saatavissa vastaanottajalle.
  5. Jos lähetit väärän liitteen tai väärälle vastaanottajalle, pystyt luotettavasti peruuttamaan lähetyksen

Ulkoisten massamuistien salaus

Envault™ Removable Media Protection -tuotteella hallitset vaivattomasti ulkoisten USB- ja FireWire-massamuistien käyttöä yrityksessäsi.

Sinun tarvitsee vain määritellä halutut tietoturvasäännöt MS Active Directoryssa Envaultin helpolla template-mallilla, ja Envaultin client-ohjelmisto jalkauttaa valitsemasi säännöt automaattisesti koko organisaatioon tai haluttuille käyttäjäryhmille: Esimerkiksi laitteiden sisällön automaattinen salaus tai vain lukuoikeudet.

Tiedostojen salaus perustuu salasanattomaan holvaus-teknologiaan (AES 256, FIPS 140-2), ja salattuja tiedostoja voidaan käyttää sekä online- että offline-tilassa valitsemasi tietoturvasääntöjen mukaisesti. Yrityksesi omissa tietokoneissa tiedot toimivat täysin läpinäkyvästi. Salatuille laitteille muodostuu lisäksi myös Airlock™-osio, johon viedyt tiedostot ovat avattavissa ulkopuolisissa Windows, Mac ja Linux -tietokoneissa. Ohjelmistopohjainen salaus toimii kaikkien tavallisten USB-muistitikkujen ja ulkoisten kovalevyjen kanssa, eikä siten vaadi erityisiä laitteita.

Salauksen lisäksi Envaultin tuote antaa mahdollisuuden lokittaa ja seurata tiedon käyttöä yrityksessäsi sekä sulkea tai tuhota kauko-ohjauksella kadonneen tai varastetun laitteen sisältö.

Voit esimerkiksi helposti poistaa vanhat laitteet käytöstä yhdellä napin painalluksella.

Kiintolevyn salaus

Envault™ Internal Disk Protection -tuotteella voit salata yrityksesi työasemien kiintolevyjen sisällön ilman erillistä käyttäjäkirjautumista tai salasanoja. Tuote perustuu samaan läpinäkyvään ja keskitetysti hallittuun holvaus-teknologiaan kuin ulkoisten medioiden salaus.

Envaultin salaus tehdään vain dokumenteille ja muille työtiedostoille, ja itse käyttöjärjestelmä voidaan jättää salauksen ulkopuolelle. Tällöin työaseman suorituskyky ei heikenny ja työseman ylläpito on helppoa. Keskitetyn avaintenhallinan ansiosta Envaultin salaus on loppukäyttäjälleen täysin läpinäkyvä.

Kadonneen tai varastetun laitteen sisällön voi lisäksi sulkea tai tuhota kauko-ohjauksella, ja tiedostojen käytöstä kertyy lokitiedot.

Palvelimien ja pilvipalveluiden salaus

Holvaus-teknologia mahdollistaa tiedon salaamisen paikasta riippumatta, ja Envault tuo kuluvan vuoden aikana tuotteet sekä ulkoistettujen tiedostopalvelimien että pilvipalveluiden helppoon ja keskitetysti hallittuun salaukseen. Lisätietoja englanninkielisillä sivuillamme kohdassa Products.

Yhteistyökumppanit ja työpaikat

SaaS-Palveluntarjoajat – haluaisitko tuotteemme mieluummin palveluna? Klikkaa niin näet yhteistyökumppanimme, jotka myyvät Envaultia SaaS-ratkaisuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *