Oppo Reno6 Pro -puhelin Vaihtaa Dimensity 1200 -piirisarjaan Tietovuodon Mukaan

img
May
06

On hankalaa ymmärtää, mitä Oppi tarkalleen yrittää tehdä Reno-sarjan keskitason ja ylemmän tason tuotteiden kanssa. ”Uusien” mallien julkaisu useita kertoja vuodessa, mutta jokainen niistä lähes samanlainen kuin edellinen ja toisinaan jopa huonompi.

Meidän hämmennyksemme tästä tilanteesta ei ole tarpeeksi pysäyttämään yrityksen outoa strategiaa, ja ilmassa on jo huhuja uuden Reno6 Plus -puhelimen ominaisuuksista. Edellinen puhelin Reno5 Pro ilmestyi kauppoihin tammikuussa.

Reno6 Pro -puhelimessa huhutaan olevan 6.55″ 1080×2400 90Hz AMOLED -näyttö ja paikka 32 MP -selfiekameralle vasemmassa ylänurkassa sekä takakamera 64 MP -sensorilla.

Lisäksi puhelimessa olisi 4 500 mAh -akku, joka tukee nopeaa 65W-latausta.

Jos nämä speksit näyttävät tutuille, ei se ole ihme. Kaikki akun kapasiteettia (4 350 mAh) lukuun ottamatta on identtistä Reno5 Pro -puhelimen kanssa. Eli mitkä ovat suurimmat erot brändin eri sukupolven puhelimien välillä? Piirisarja.

Reno5 Pro -puhelimessa on MediaTek Dimensity 1000+ -piirisarja ja Reno6 Pro -puhelimessa huhujen mukaan Dimensity 1200 -piirisarja, joka on tällä hetkellä MediaTekin paras tuote. Ja… siinä se. Ymmärrätkö nyt? Sanoimme, että emme ymmärrä Oppon strategiaa Reno-puhelimien julkaisussa. Ehkä sinä ymmärrät meitä paremmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *