Oppo Lisää iOS-tuen Tuotteille Oppo Watch ja Band Style

img
May
06

Oppon HeyTap Health -sovellus brändin kelloille ja rannekkeille on tähän mennessä ollut saatavilla vain Android-laitteille. Tänään yritys kuitenkin ilmoitti iOS-version julkaisusta tuotteille Oppo Watch ja Band Style.

HeyTap Health -sovelluksen kautta laitteiden Oppo Watch ja Band Style käyttäjät voivat yhdistää tuotteen iOS-laitteeseen, jonka kautta he voivat muuttaa asetuksia sekä synkronoida ja tarkistella dataa. Lisäksi he voivat synkronoida tiedot Apple Health -sovellukseen annettuaan luvan toiminnolle.

On kuitenkin hyvä mainita, että Oppo Watch -käyttäjät ovat voineet tähänkin asti yhdistää älykellonsa Android-laitteisiin ja iOS-laitteisiin käyttäen Googlen Wear OS -sovellusta. Androidille Band Style on tukenut HeyTap Health -sovellusta jo jonkin aikaa.

Vaikka Oppo on siirtänyt HeyTap Health -sovelluksen iOS-laitteille, heidän langattomien kuulokkeiden HeyMelody-sovellusta voidaan käyttää vain Android-laitteilla. Eli iOS-käyttäjät eivät voi yksilöidä kuulokkeiden asetuksia vaan heidän täytyy tyytyä oletusasetuksiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *