OnePlus 10 Pro -puhelimen virallinen teaseri paljastaa kolmoiskameran ja Hasselblad-brändäyksen

img
Mar
18

Suunniteltu julkaisu tapahtuu Kiinassa 11. tammikuuta

OnePlus-sarjan seuraavan puhelimen OnePlus 10 Pro takakamera näkyy uusissa kuvissa, jotka esittelevät puhelinta. Puhelimen julkaisuajankohdaksi Kiinassa on suunniteltu tammikuun 11. päivää ja muu maailma pääsee nauttimaan puhelimesta kuluvan vuoden aikana. OnePlus-toimitusjohtaja Pete Lau vahvisti aikaisemmin huhun, jonka mukaan puhelimet tulisivat myyntiin tammikuussa.

Vaikka teaserikuvat eivät kerro paljoa muuta kuin puhelimen takaosan ulkonäön, vahvistavat ne 10 Pro -puhelimissa olevan kolme takakameraa sekä Hasselblad-brändäys. OnePlus:n kumppanuus ruotsalaisen kameravalmistajan kanssa alkoi viimevuoden OnePlus 9 -puhelimista, joihin kaksi yritystä teki yhteistyötä kuvien värisävytyksen parissa. Tulokset olivat yleisellä tasolla hyviä.

Kuvissa myös kolmivaiheinen painike

Kuva vahvistaa kameroiden olevan koholla, kuten aikaisempi tietovuoto jo paljasti. Vaikka kameroiden speksejä ei ole vielä virallisesti paljastettu, raporttien mukaan OnePlus 10 Pro -puhelimissa olisi 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin laajakuvakamera, 8 megapikselin telekuvakamera ja 32 megapikselin selfiekamera.

Raporttien mukaan puhelimen sisällä olisi Snapdragon 8 Gen 1 -prosessori yhdessä 8GB tai 12GB RAM-muistin, 128GB tai 256GB muistin ja 5 000 mAh -akun kanssa. Lisäksi puhelimille on IP68-luokitus lian- ja vedenresistenssille. Virallisissa kuvissa voidaan nähdä OnePlus:n tavaramerkki kolmevaiheinen painike, joka on aikaisemmin toiminut puhelimen äänellisen, äänettömän ja värinähälytyksen tilan muuttamiseen.

OnePlus ei ole vielä ilmoittanut, milloin OnePlus 10 -sarja tulisi myytäville Kiinan ulkopuolella, mutta huhujen mukaan julkaisupäivä olisi huhtikuussa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *