MMORPG- ja MMO-pelit Joissa Pelaaja voi Aloittaa Suhteen tai Mennä Jopa Naimisiin

img
Jul
20
author image by Ines | Pelit | 0 Comments | 20 Jul 2021

Liika usein pelaaminen yhdistetään vain loputtomaan grindaamiseen, voittamiseen ja vastustajien ammuskeluun. Maailma on täynnä pelejä, joiden päämäärä on aivan erilainen tai joiden ominaisuudet eivät lopu tähän.

Jos kaipaat elämääsi hiukan rakkautta (tai seksiä). Jos sinä ja kumppanisi olette etäsuhteessa tai parisuhteenne kaipaa muuten henkiin herättelyä uusilla keinoilla. Tai jos sinua muuten vain kiinnostaa pelien seurustelumekaniikat, löydät tältä listalta pelejä, joissa seurustelu, seksi ja jopa naimisiin meno ovat mahdollisia.

Elder Scrolls Online

Kyllä, Elder Scrolls Online sisältää avioliittomekaniikan! Tosin kyse ei ole hulppeista häistä vaan ennemminkin hyötyavioliitosta. Kun kaksi pelaajaa haluaa mennä naimisiin, he vierailevat Maran temppelissä. Sitten toinen hahmoista käyttää sormusta, jonka kautta pari luo sielunyhteyden toisiinsa.

Yhdessä pelatessa kumpikin pelaaja saa 10% lisää kokemusta.

Age of Wushu

Taistelulajeihin keskittyvä Age of Wushu MMORPG-peli mahdollistaa perinteisten kiinalaistyylisten hääseremonioiden pitämisen. Eli käytännössä prosessi alkaa sillä, että pelaaja rekisteröityy listalle, jolta hän toivoo löytävänsä kumppanin. Miespelaaja voi sitten kosia haluamaansa naispelaajaa, mutta hänen täytyy tarjota sopiva kihlajaislahja.

Kuten normaalistikin hääprosessissa, kihlattupari päättää häiden ajankohdan ja alkaa suunnitella millaiset häät he haluavat. Age of Wushun maailmassa aviomies hankkii hääpaketin, johon kuuluu parin haluamat palvelut.

Hääseremonia on perinteinen ”BaiTang”, jossa aviopari suorittaa sarjan kumarruksia, häävieraat johdattavat heidät juhlaan, pari tanssii vieraille ja lopuksi aviomies kantaa uuden vaimonsa viettämään hääyötä.

Aviopari saa peliltä häälahjaksi sormukset, joiden avulla he voivat teleportata toistensa luokse.

Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV tai tuttavallisemmin FFXIV mahdollistaa naimisiin menemisen kenen tahansa pelaajan hahmon kanssa. Standardi naimisiin meno tarkoittaa, että pari vaihtaa sormuksia, jotka toimivat tässäkin pelissä teleporttin rakkaan luokse. Rahalla saa enemmän. Pelaajat voivat ostaa paremman hääpaketin, joka tekee häistä heidän unelmiensa seremonian.

Itse hääjuhlassa jokainen kutsun saanut vieras saapuu Ivory-kappeliin. Hääpari erotetaan valmistautumaan häitä varten, kuten tosimaailmassakin. Tämän jälkeen suoritetaan seremonia ja hääpari solmii liiton.

Rift

Tämä ilmainen usein World of Warcraft -peliin verrattu ilmaispeli mahdollistaa naimisiin menemisen. Naimisiin voi mennä minkä tahansa sukupuolen tai lajin kanssa ilman rajoituksia. Seremoniaa voi itse suunnitella aika laajasti, mutta hyödyt jäävät kohtuullisen pieniksi, jos ulkonäöllisiä seikkoja ei lasketa mukaan.

Star Wars the Old Republic

Jos et halua mennä naimisiin toisen pelaajan kanssa, Star Wars -universumilla saattaa olla sinulle ratkaisu. Star Wars the Old Republic tarjoaa pelaajille mahdollisuuden romanssiin hahmojen kanssa. Mitä lähempänä pelaaja on tasoa 50, sitä suurempi mahdollisuus tälle syntyy. Alun perin romanssi oli mahdollista vain vastakkaisen sukupuolen kanssa, mutta pelin uudemmissa lisäosissa vaihtoehtoja on laajennettu.

Jokaista luokkaa varten on yksi tai useampi mahdollinen kumppani kummastakin sukupuolesta. Suhde kehittyy pelin tarinan mukana ja voi johtaa lopulta myös naimisiin menoon.

Pelaaminen on hyvä tapa syventää parisuhdetta ja löytää kivaa yhteistä tekemistä. Naimisiin meneminen tai virallinen seurustelu pelissä on monien mielestä romanttinen ele, mutta samalla tekee yhdessä pelaamisesta helpompaa. Myös pelikaverit innostuvat yleensä saadessaan kutsun parin häihin.

Jos sinä ja kumppanisi haluatte tuoda pelien henkeä myös omaan kotiinne, onnistuu se monipuolisilla seksituotteilla. Esimerkiksi seksikeinu, jossa sinä tai kumppanisi makaa toisen pannessa häntä, voi luoda pelillisiä elementtejä seksiin perinteisen sängyssä kuhertelun sijasta. Keinu kiinnitetään kattoon tai muuhun tukevaan paikkaan ja sen esimerkiksi mustasta nahasta valmistetut köydet luovat fantasiapeleistä tuttua ympäristöä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *