Miten Lohkoketjua Käytetään Videopeleissä?

img
Jul
06

Lohkoketjuteknologia valtaa nopeasti digialaa. Lohkoketju on innovatiivinen uusi teknologia, joka tallentaa omaisuuden tietoja digitaaliseen tilikirjaan, jota ei voida muuttaa tai lahjoa. Näitä tietoja ei voida hakkeroida, ja jokainen lohkoketjuverkon jäsen voi tarkastella niitä.

Maailman miljonäärit ja miljardöörit ovat varmasti sitä mieltä. Yli 50 yritystä, joista jokaisella on yli miljardin dollarin tulot, käyttävät lohkoketjuteknologiaa yritystensä eturintamassa. Yksi suosituimmista tavoista käyttää lohkoketjuteknologiaa on kryptovaluutta. Kryptovaluutat toimivat lohkoketjuteknologialla ja ovat erittäin kannattavia digitaalisia valuuttoja.

Kryptovaluutat ovat nettipelaamisen tulevaisuus

Kryptovaluuttoja käytetään nettirahapeleissä yhä useammin niiden useiden etujen vuoksi. Pelaajat käyttävät nyt yhä useimmin kryptovaluuttoja, koska transaktioista ei veroteta käsittely- tai vaihtopalkkioita, ne ovat vertaisverkossa sekä helpompia käyttää.

Markkinoilla on juuri nyt useita suosittuja kryptovaluuttoja – varsinkin Ethereum. Se on erittäin suosittu ja kannattava juuri nyt. Ennen minkään kryptovaluutan ostamista on parasta tarkistaa, miten ne ovat suoriutuneet. Valuuttakurssisivustot netissä tarjoavat tämän palvelun ilmaiseksi, sekä yksityiskohtaisia taustatietoja. Ne on aina hyvä tarkistaa, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Voidaanko lohkoketjua käyttää videopeleissä?

Lohkoketjuteknologialla on paljon potentiaalia käytettäväksi videopeleissä, lähinnä kryptovaluuttojen lohkoketjutekniikkaa. Jos et ole vielä ihan varma, mitä lohkoketjuteknologia on, tässä on pieni erittely siitä, miten se toimii.

Lohkoketjuteknologia käyttää suuritehoisia tietokoneita transaktioiden käsittelyyn. Nämä tietokoneet, joita kutsutaan “louhijoiksi”, on luotu ratkaisemaan äärimmäisen pitkiä ja monimutkaisia matemaattisia funktioita. Kun louhijat tekevät kaiken monimutkaisen työn puolestasi, inhimillisen erehdyksen mahdollisuutta ei ole. Kaikki tapahtuu ilman minkäänlaista ihmisen väliintuloa!

Lohkoketjuteknologia on ainutlaatuinen ja tehokas poistamaan yhteisiä prosessointiongelmia omaisuus- ja tiedonhallinnassa. Kryptovaluutalla on monia hyviä puolia, joiden ansiosta se on niin suosittu nykyään. Videopeleissä kryptoa voidaan käyttää pelinsisäisissä pelaajien tileissä. Pelaajat voivat käyttää bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja ostamaan erikoisominaisuuksia. Heidät voidaan myös palkita kryptovaluutalla, jos he nousevat korkeammalle tasolle, heillä on pidemmät peliajat tai he voittavat kilpailuja.

Pelissä nämä kolikot, aivan kuten mikä tahansa muu digitaalinen valuutta, voivat vakauttaa pelaajien tilejä sekä boostata tasoja videopeleissä. Kaikki tämä voidaan toteuttaa lohkoketjuteknologialla, joka tukee kryptovaluuttojen toimintaa.

Miten lohkoketjua käytetään videopeleissä?

Videopelien kehittäjät ovat selvästikin hyödyntäneet kryptoa ja muita lohkoketjuteknologian muotoja peleissään. Lohkoketjuteknologiaa käytetään monilla innovatiivisilla ja luovilla tavoilla ympäri maailmaa monissa videopeleissä.

Keskustellaan muutamista esimerkeistä.

Vuonna 2017 ilmestyi CryptoKitties-niminen lohkoketjupeli. CryptoKittiesissä pelaajat ostavat, myyvät, keräävät ja kasvattavat digitaalisia kissoja! Kuulostaa hauskalta, vai mitä? Mutta odota, se muuttuu vielä paremmaksi! Teknologia toimii Ethereumin lohkoketjussa, jonka avulla pelaajat voivat käyttää “ei-korvattavissa olevia tokeneita” (NFT) pelin transaktioissa. Pelaajat voivat sitten myydä kryptokissojaan ja ansaita rahaa.

Erään raportin mukaan yksittäinen kryptokissa on myyty jopa 300 000 dollarilla. CryptoKittiesin kerrotaan tienaavan yli 10 miljoonaa dollaria vuosittain transaktioista.

Sandbox on toinen suosittu peli, joka toimii lohkoketjuteknologialla. Sandbox on Pixowl-yhtiön kehittämä ja siitä tehtiin lohkoketjupeli vuonna 2018. Sandboxilla on oma kryptovaluuttansa, nimeltään “SAND“. Pelaajat voivat käyttää työkaluja luodakseen mitä tahansa, jopa kiinteistöjä, joita kutsutaan nimellä “LAND” ja myydä ne pois pelin sisällä. Tiettävästi Sandboxin arvo on yli miljardi dollaria!

Vuonna 2020 suosittu simulaatiopeli Animal Crossing antoi digitaalisille suunnittelijoille mahdollisuuden suunnitella asuja pelaajilleen. Suunnittelijat innostuivat ideasta ja loivat vintage, designer-asuja, jotka olisivat sitten erittäin arvostettuja NFT:inä. Brändit kuten YSL ja Marc Jacobs suunnittelivat pelaajille huippumuodikkaita asuja, joita saattoi ostaa ja myydä NFT-kryptovaluutalla. Aika siistiä!

Tärkeimmät päätelmät

Lohkoketjuteknologia on nopeasti vallannut digitaalisen talouden tehokkuutensa sekä virheettömän, hakkerointisuojatun teknologiansa ansiosta. Lohkoketjuteknologiaa käytetään monilla toimialoilla, kuten rahapelitoiminnassa, muodissa, lääkkeissä ja online-videopelaamisessa.

Videopelien kehittäjät käyttävät lohkoketjuteknologiaa monin luovin tavoin ja mahdollisuuksia tuoda se valtavirtaan on vielä valtava määrä. Suosionsa ja kannattavuutensa takia se tapahtuu todennäköisesti pian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *