Estanet Oy Palvelut ja tuotteet

img
Apr
20

Estanet toimittaa asiakkailleen ensisijaisesti palveluita, mutta ajan myötä pyrimme toki kehittämään erilaisia kokonaisuuksia, jotka voidaan tuotteistaa.

Citrix palvelut

Yrityksellämme on vahva osaaminen Citrix:n tuotteisiin liittyen. Citrix Metaframe on tuote, jolla voidaan yrityksen tietohallinnossa saavuttaa merkittäviä säästöjä aikaisempaa helpomman ylläpidon avulla.

Räätälöidyt sovellukset

Monilla yrityksillä on tarvetta räätälöidylle sovelluskehitykselle, koska valmisohjelmina ei ole saatavissa kuin hyvin yleisluontoisia ohjelmistoja. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita räätälöityjä sovelluksia eri tarpeisiin ja ympäristöihin.

Linux-konsultointi

Suomalaista alkuperää oleva Linux käyttöjärjestelmä on viimeinkin nostamassa päätään myös yritysten tietojärjestelmissä. Linux kuitenkin poikkeaa monilta osin yrityksissä paljon käytetystä Windows:sta.

Tarjoamme teille apua tarpeidenne kartoittamisessa ja ongelmatilanteiden selvittämisessä.

Verkkoanalyysi

Lähes kaikilla yrityksillä on käytössään tietokoneita ja useimmilla ne on liitetty toisiinsa lähiverkolla. Käytössänne saattaa olla myös kotikoneita, joista ollaan yhteydessä yrityksen verkkoon. Usein käytettävissä ei kuitenkaan ole resursseja arvioida tietokoneiden ja verkkojen kuntoa eikä niiden tarpeenmukaisuutta. Estanetin Verkkoanalyysi tarjoaa tämän palvelun yrityksellenne. Analyysin pohjalta teemme teille raportin nykytilanteestanne ja annamme kehitysehdotuksemme.

Tietoturvakonsultointi

Voitko olla varma yrityksesi tietoturvasta? Onko yrityksellänne selkeä tietoturvapolitiikka? Vai ovatko tietoturva ja siihen liittyvät käsitteet outoa asiaa? Ei hätää. Estanetilla on kokemusta tietoturvaprojekteista, joissa pyritään löytämään kaikki riskitekijät, niiden toteutumisten todennäköisyydet ja vaikutukset. Projektin aikana asiakkaalle etsitään parhaiten sopivat välineet tietoturvan parantamiseksi ja avustetaan niiden käyttöönotossa.

Projektinhallinta

Edellisiin palveluihin liittyen tarjoamme asiakkaillemme lisäksi projektinhallintaan liittyviä palveluita, mm. projektipäällikköpalveluita. Erityisosaamistamme ovat PK-yritysten ohjelmistoprojektit, joiden hallintaan olemme kehittäneet erityisen projektinhallintamenetelmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *