Assassin’s Creed Valhalla lahjoittaa pelaajille jumalallisen palkkion

img
Mar
18

Ubisoft kiittää pelaajia Assassin’s Creed Valhallan tukemisesta ilmaisella palkintosarjalla, joka sisältää tutun asun faneille. Ubisoftin Assassin’s Creed Valhalla on ollut valtaisa hitti viime vuoden lopusta lähtien.

Ensimmäisen markkinointiviikkonsa aikana Assassin’s Creed Valhalla rikkoi useita ennätyksiä omassa sarjassaan myymällä eniten pelejä yhdessä viikossa. Menestys on jatkunut tähän päivään asti useiden päivitysten jälkeen, ja nyt Ubisoft kiittää faneja ilmaisella yhteisön palkinnolla, jonka monien pitäisi heti tunnistaa.

Eilen julkaistun päivityksen 1.2.0 korjaustiedostot vahvistavat Assassin’s Creed Valhallan saavan Transmog-panssarin. Se antaa pelaajille mahdollisuuden muuttaa panssarinsa esteettistä ulkonäköä vaikuttamatta sen tilastoihin.

Tällainen mahdollisuus on ollut mukana myös Monster Hunterin kaltaisissa sarjoissa, varmistaen, että pelaajat voivat käyttää voimakkaita panssareita, jotka näyttävät myös siltä miltä pelaajat itse haluavat. Transmog-toiminnallisuus tulee oikeaan aikaan niille, jotka haluavat käyttää äskettäin julkaistua Godly Rewardia hyödyksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *