Amazon Julkaisee Toisen Sukupolven Echo Buds -kuulokkeet Hintaan 100 EUR

img
May
05

Amazon julkaisi tänään toisen sukupolven version Echo Buds -kuulokkeista. Nämä langattomat nappikuulokkeet toimivat myös vastamelukuulokkeina.

Uusi Echo Buds on 20% pienempi verrattuna edellisen sukupolven malliin. Kuulokkeiden kotelo on pitkä ja ohut verrattuna edellisen mallin lyhyeen ja leveään koteloon.  

Kuulokkeet ovat myös entistä pienemmät. Niissä on lyhyt kärki, joka tekee kuulokkeista mukavat käyttää, ja uudet venttiilit tasoittavat painetta korvien sisällä. Kuulokkeissa on neljä eri kokoista päätä ja kaksi siipipäätä. Nämä takaavat optimaalisen koon. AirPods Pro -tyylinen Ear Tip Fit Test -ominaisuus sovelluksessa auttaa päättämään, mikä kuulokkeiden kärki on sinulle sopiva.

Uudet Echo Buds -kuulokkeet sisältävät myös vastameluominaisuuden. Edellisen sukupolven malli käytti Bosen aktiivista vastamelutoimintoa, jonka Bose itse myönsi olevan huonompi kuin useimmat vastamelutoiminnot sen muissa omissa tuotteissa.

Amazon näyttäisi päättäneen leikata välikäden kokonaan tässä versiossa, koska he ovat suunnitelleet oman tekniikkansa. Kuulokkeiden vastameluominaisuuden sanotaan mykistävän ääntä kaksi kertaa enemmän kuin edellisen mallin.

Toiminto toimii kuulokkeiden ulkopuolella ja sisäpuolella olevilla mikrofoneilla.

Echo Buds on edelleen täysin integroitu Alexaan ja kuulokkeissa on täysin sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten vastamelutoiminnon käyttöönotto ja läpikulkutoiminto ääntä käyttäen. Tämän lisäksi voit esimerkiksi soittaa musiikkia, asettaa ajastimia ja muistutuksia, tarkistaa kalenterin tai soittaa äänipuheluja. Ja jos et löydä Echo Buds -kuulokkeitasi, voit käyttää toista Echo-laitetta niiden löytämiseen.

Myöhemmin tänä vuonna ilmestyy Echo Budseille toiminto nimeltä VIP Filter. Toiminto on peräisin Echo Frames -laitteista. Sen avulla voit valita, mitkä ilmoitukset haluat kuulla ja mistä et halua ilmoituksia. Valitut ilmoitukset kuuluvat kuulokkeista, kun niitä napautetaan kaksi kertaa, tai loppuvat yhdellä napautuksella.

Echo Buds -kuulokkeissa on 5 tunnin akunkesto niiden ollessa vastamelutilassa, ja kotelolla voi ladata kaksi kokonaista latausta 15 tunniksi. 15 minuutin nopea lataus antaa 2 tuntia musiikinkuuntelua. Kotelo ladataan USB-C-johdolla tai Qi-sertifioidulla langattomalla laturilla.

Hintaa Echo Buds -kuulokkeilla on 100 EUR standardimallille ja 120 EUR langattoman latauksen mallille. Rajoitetun ajan Amazon myy kuulokkeita hintaan 80 EUR ja 20.

Asiakkaat tietyillä alueilla saavat kaupan päälle kuudeksi kuukaudeksi Amazon Music Unlimitedin ja Audible Plussan. Echo Budsit myydään kahdessa värissä: musta ja valkoinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *