Activision Blizzardin Sijoittajat Järkyttyivät Toimitusjohtajan Palkkiosta Lomautusten Keskellä

img
Mar
17

Kun Activision Blizzard lomauttaa henkilöstöä samalla kun se juhlii tekemiään voittoja, monet, osakkeenomistajat mukaan lukien, kyseenalaistavat sen toimitusjohtajan valtavat tulot ja palkkiot.

Aiemmin tänään kerrottiin, että Activision Blizzard on irtisanonut 50 työntekijää, jotka työskentelivät live-tapahtumien parissa. Tämän jälkeen Jason Schreier paljasti Twitterissä, että lomautetut työntekijät olivat saaneet lohdutukseksi 200 dollarin lahjakortteja yhtiön Battle Net -kauppaan. Kaikki tämä samalla kun yrityksen toimitusjohtaja Bobby Kotick hyötyy porsaanreiästä, joka tuo hänelle lähes 200 miljoonaa dollaria.

Activision Blizzard on jatkanut työntekijöiden lomauttamista ja studioiden sulkemista viime vuosina, vaikka yhtiö raportoi voittojen kasvusta vuosi toisensa jälkeen.

Toimitusjohtajana Bobby Kotick on valvonut kaikkia näitä päätöksiä, eikä hän ilmeisesti ole päässyt tavoitteisiin, koska yritys on joutunut turvautumaan lomautuksiin. Tästä huolimatta Bobby Kotick saa joka vuosi ison palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *