KIRJAT | KIRJAILIJAKSI? | TYÖYHTEISÖSOVITTELU | KOULUTUS | TAITTOPALVELU | BLOGI
ARATOR OY | YHTEYSTIEDOT
Voit tilata teoksia myös suoraan kustantajalta Aratorin verkkokirjakaupasta.
Raina, Liisa - Haapaniemi, Rauno:
Yhteisöllinen pedagogia - "...ettei tarvitse tehdä yksin."


175 sivua
Arator Oy 2008
ISBN:
Hinta: 27 € 5 €

Yhteisöllinen pedagogia - "...ettei tarvitse tehdä yksin."

Yleensä koulua, opetusta ja kasvatusta koskeva kirjallisuus perustuu tutkijoiden näkökulmiin. On tarpeen antaa myös lasten ja nuorten puhua itse heitä läheisesti koskevasta asiasta. Kirja on synnytetty yhteisöllisin periaattein: kirjoittajat, luokanopettaja ja yhteisökouluttaja, kommentoivat lasten ja nuorten tarkkanäköisiä, omiin kokemuksiin perustuvia käsityksiä yhteisöllisestä oppimisesta. Lisäksi kirjassa esitellään lyhyesti yhteisöllisyyteen liittyvää terminologiaa ja teoriapohjaa.

"...se motivaatio on paljon korkeemmalla mun mielestä siinä. Se on niiden kaikkien henkilöiden motivaatioiden summa... niin se onnistumisen ilo on paljon suurempi niissä jutuissa." (poika 9.lk)

Kirja tarjoaa lasten ja kirjoittajien kokemuksiin pohjautuvia virikkeitä kasvatusyhteisön kehittämiseen yhteisöllisen pedagogian näkökulmasta.

Kirjoittajat ovat kasvatuksen ammattilaisia. Psykologi Liisa Rainalla on laaja kokemus kasvatusyhteisöjen kehitystyöstä sekä kouluttamisesta ja Rauno Haapaniemi on peruskoulun opettaja.

27 € 5 €

Kpl:

Ostoskorin sisältö


Voit tilata teoksia myös suoraan kustantajalta Aratorin verkkokirjakaupasta.

Puhelin: +358 (0)40 585 4605 arator @ arator . fi